Torsdag 26 september 2013

Idag på morgonen var sista natten jag sov i huset, idag kommer vi att påbörja flytten eftersom vi nu har fått tillgång till nycklarna. Satte klockan på halv fem och kom upp runt fem minuter över fem. Jag tog på mig kläderna och packade ner handduk, duschtvål, klädbyte och roll-on i en kasse och gav mig av till Uddevalla tjugo minuter över fem. Runt fem minuter i sex parkerade jag på parkeringen nere vid museet och promenerade i rask takt upp till lägenheten. Jag gick in i duschen och fick vänta ett par minuter för varmvattnet att komma igång. Eftersom lägenheten ligger högt upp i fastigheten verkar det som att det tar ett tag innan vattnet blir varmt, det är en vanesak antar jag. Fem i halv sju kom Vicktoria, Johanna och Jonathan upp till lägenheten. Tina hade fortsatt till jobbet, hon ska ha en lyfttekniks-utbildning idag mellan klockan sju och elva. Efter hon är klar med denna kommer hon och barnen att få sig något att äta vid Mona Lisas och jag möter upp dem där klockan tolv för att hjälpa henne på med släpet vi skall hyra.

Den största fördelen med att fått tillgång till lägenheten är att vi slipper stressa ihjäl oss på Söndag, nu kan vi flytta lite varje dag och kommer vara nästan inbodda när nästa vecka börjar.

Jag uppdaterar mer senare, önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag.

Bloggat via e-post

Lämna gärna en kommentar