Tisdag 24 september 2013

Nu börjar det röra på sig Smile Blev SMSad av nuvarande hyresgäst i lägenheten som vi ska flytta till. Han ville att jag skulle ringa upp honom, fick veta att han hade fått hjälp av flyttfirman idag så vi kan få tillträde till lägenheten tidigare än planerat. Smile Jag skall träffa honom imorgon eftermiddag och kolla på några hål han ville ha hjälp med att spackla igen. Yay, finally! Efter att ha trampat vatten i en månad så ät det äntligen dags!!! Nu är jag verkligen rastlös.

Det kommer bli så oerhört skönt att slippa bo här. Jag har nog aldrig varit mer färdig med något i hela mitt liv.

Så efter morgondagen blir det troligtvis att börja köra med släp och det enda som blir kvar till helgen är de större möblerna.index

Bloggat från min Samsung Galaxy S3.

5 svar på ”Tisdag 24 september 2013

  1. Gör mig en tjänst… om ni vill lämna kommentarer eller gilla ett av mina blogginlägg gör det på bloggen. Smile Bloggen är mitt primära forum och jag hade verkligen uppskattat om ni visar att ni läst Grin

Lämna gärna en kommentar