Måndag 23 september 2013

Måndag eftermiddag och jag har precis kommit hem ifrån jobbet. Jag har varit trött idag och det börjar kännas nu när det närmar sig med flytten. Jag har precis prövat med att ta bort alla applikationer på Facebook och återansluta bloggen till Facebook. Förhoppningsvis innebär detta att detta inlägget kommer publiceras direkt på min tidslinje när jag väljer publicera detta inlägget, jag har haft problem med att detta inte har fungerat.

Inget nytt på hus-fronten, vi har inget hört. I dagsläget är antalet visningar uppe i 1196 och det har varit ute i tjugo dagar. Nu ska man i och för sig inte förvänta sig att ett hus säljer på ett par dagar så det behöver inte betyda något.

Jag vet att jag är tjatig men det hade varit oerhört roligt ifall ni kan visa att ni läst, antingen genom att betygsätta inlägget eller lämna en kommentar. Om ni kommenterar så lovar jag att svara så fort jag kan Smile

Ha det gott så hörs vi!

Lämna gärna en kommentar