Söndag 15 september 2013

Fem i halv tio på Söndag kväll. Jag är inget trevligt sällskap som det är just nu. Har sovit bort det mesta av helgen, i alla fall känns det så. Jag försöker att hålla humöret uppe men misslyckas fatalt. Idag har jag plockat ner lite böcker och tidskrifter i lådor, det är verkligen ingen rolig sysselsättning då det hela tiden dyker upp minnen. Har svårt att finna någon glädje i någonting och går omkring som i ett töcken, okoncentrerad och ointresserad.

Det började arta sig riktigt bra på jobbet och jag trodde att jag var tillbaka. Den här veckan har varit upp och ner och det känns inte som att kommande veckan kommer bli bättre. Har fått tillbaka en del av tröttheten jag hade tidigare. Om jag skall ge mig på att leka psykolog så är detta troligtvis en fullkomligt naturlig reaktion med tanke på allt som händer.

Vi har lagt in pallar i vardagsrummet nere att ställa lådor och annat på så det står samlat och klart när vi väl skall flytta. Nä det är ingen parkett så det är inget problem, utan ett robust plastgolv. Just nu känns det som att jag kommer vara “hemlös” de närmaste två veckorna eftersom det inte längre känns som ett hem.

Pratade med mäklaren i fredags och han frågade efter om vi hade planlösning för huset. Tydligen finns sådana att hämta hos kommunen. Vi har aldrig haft skisser på planlösning och det var en av de saker jag tänkte på när vi flyttade in för tio år sedan. Hörde mig för hos en av bygglärarna på Östrabo om de ville ha det som ett projekt för eleverna men trots intresse blev det aldrig av, synd.

Sitter och tittar på Wallander med ett halvt öga, det och reklam. Fantastiskt hur allt går ut på att “äga saker” och att lösningen är “fördelaktiga krediter”. Ärligt talat så äger man ingenting ifall man har skuld på det.

Bloggat från min Samsung Galaxy S3.

Lämna gärna en kommentar