Fredag 13 september 2013

Fredag kväll och klockan har hunnit bli tio över fem. Jag ligger på sängen och funderar över om jag skall göra något mer med den här dagen eller om jag ska lägga mig och sova. Denna veckan har inte varit bra och helst skulle jag vilja dra täcket över huvudet och glömma bort att den över huvud taget varit. Efter denna veckan är det bara två kvar tills vi bor i lägenhet i centrala Uddevalla. Helst skulle jag vilja att dessa veckor var till ända och att vi redan hade flyttat. Känner mig frustrerad, arg, ledsen, besviken, uppgiven och nerstämd. Jag antar att det är väntat eftersom reaktioner brukar infinna sig först när man passerat de jobbigaste perioderna. Hur som helst hjälper det föga med att gnälla men samtidigt måste man få ut det, annars kommer det bara att ligga och gnaga.

Mitt självförtroende denna veckan är på ett absolut minimum och jag har tappat all tro på framtiden, men även detta är högst sannolikt av övergående natur. Förhoppningsvis hjälper det att få skriva av sig, lägga det bakom sig och starta om på nytt nästa vecka.

Jag försöker att intala mig själv att allt kommer att bli så mycket bättre bara vi fått flyttat in till stan. Jag slipper spilla tid och ta risker i samband med pendling, förutom att jag kommer spara tusenlappar på att slippa tanka. Tiden jag lägger på promenader morgon och kväll kommer jag ha tillgodo under lunch men även på kvällen. Tid jag kan lägga på annat. Försvinner gör också kravet på att ordna med en massa saker på vägen hem eftersom vi hela tiden kommer ha tillgång till det mesta vi behöver på gångavstånd från bostaden. Förutom att jag kommer få mer tid med familjen kommer jag även kunna träffa vänner, något som har varit omöjligt att åstadkomma tidigare. Kort sagt kommer jag att känna mig mycket friare.

Det kanske kommer som en överraskning men det går faktiskt att komma i kontakt med mig här via bloggen. Om ni lämnar ett meddelande under sidan “Kontakta mig” så kommer det resultera i att det plingar till i min mobil ögonblicket efter, tro det eller ej men det går riktigt fort att skicka e-post.

Bloggat från min Samsung Galaxy S3.

Lämna gärna en kommentar