Onsdag 18 september 2013

Sitter framför TVn och tittar på “Long Island Medium”, har tittat på ett avsnitt av “Mythbusters” strax innan. Det börjar dra ihop sig till flytt, knappt en och en halv vecka kvar tills vi bor i Uddevalla. Kommer att hyra en mindre lastbil på OK/Q8, känns som bästa alternativet. Precis fått bekräftat att Anders hjälper till med flytten och jag är tacksam över det Smile

Jag är trött och mestadels håglös men det finns ljusglimtar, en sådan var definitivt besöket på barnens nya skola igår. Känner mig trygg med lärarna och tror att det kommer fungera riktigt bra!

Åter igen, det vore kul att veta att ni läst, ett sätt är att betygsätta inläggen, ett annat sätt är att lämna en kommentar. Om du vill kan du även lämna en personlig hälsning via sidan “Kontakta mig”. Var inte blyga, just nu skulle det betyda en hel del för mig om ni tar er tid med det Grin

Bloggat från min Samsung Galaxy S3.

4 svar på ”Onsdag 18 september 2013

 1. Självklart läses det…! : ]

  Håller tummarna för att flytten går bra och smidigt – Det är ju inte direkt något man gör gärna och / eller frivilligt alltför ofta. : I Och hoppas att ni trivs i Korpstan…!

  • Jag vet att du är en trogen läsare Pasi, och det är jag tacksam för! Smile

   Nej flyttar är definitivt inget man gör eller vill göra för ofta, denna i synnerhet inte eftersom den symboliserar ett nederlag Frown Men det finns andra aspekter, en av dessa är att jag kommer få mycket mindre att bekymra mig över och det kommer ge att jag över lag kommer må så mycket bättre.

   Jag är fullt övertygad om att jag kommer trivas i Uddevalla, det har tidigare varit mitt hem under många år så på sätt och vis är det nästan som jag flyttar hem igen.

Lämna gärna en kommentar