Söndag 8 september 2013

Klockan är kvart över ett på söndag eftermiddag och jag sitter ner vid köksbordet med en mugg kaffe. Jag har precis klippt gräset för sista gången och jag känner mig i uppror. Jag har inte lust med något och är besviken, ledsen, arg osv. Normalt brukar jag känna tillfredsställelse efter att jag klippt klart, men inte idag.

Jag känner mig väldigt rastlös och vill bara komma ifrån huset, flytta till den nya lägenheten och påbörja mitt nya liv. Jag har inte längre lust att gå ut på mina promenader, huvudet är alldeles för fullt med tankar och känslor som inte lämnar mig ifred. Jag kommer att ge mig ut på promenad så småningom, troligtvis fram mot kvällen till.

Igår kväll satt jag ner tillsammans med Vicktoria och började titta på den första filmen i Matrix. Vi kom ungefär halvvägs genom filmen när vi valde att avbryta, jag var för trött för att fortsätta. Har funderingar på att se klart den nu, behöver distraktionen om inte annat. Vicktoria står just nu och kämpar med disken, det är en duktig tjej och jag är så stolt över henne Smile

Nåväl, alla dagar kan inte vara perfekta. Ute är det soligt och varmt, en perfekt sensommardag, synd att jag är allt för frustrerad för att kunna uppskatta det ;( Men jag har levt tillräckligt länge för att veta att det kommer bättre stunder så snart kommer solen lysa på nytt, även på insidan.

Skulle vilja ha varit ut på en promenad uppe på Kynnefjäll, kanske att jag hade kunnat hitta kantareller. Har fått höra att det är ont om svamp i år, det är tydligen för torrt i markerna. Jag vet inte hur det är med den saken eftersom jag inte har haft möjlighet att komma mig ut på samma sätt detta året. Är alldeles för upptagen med alla detaljer kring min nuvarande situation och är så trött åt det.

Jag har bestämt mig för att koncentrera mig på bloggen. Facebook är bra att ha, men folk har en tendens att hålla sig borta i perioder och om man går in där för att få någon att prata med så blir man oftast bara besviken. Bloggen ger mig en möjlighet att skriva av mig mina tankar och funderingar, önskar bara att mina vänner kunde vara lite mer aktiva och faktiskt visa att de varit här och läst. Hade varit underbart med lite kommentarer och hälsningar, stundtals kan jag känna mig ensam och bortglömd ;(

Jag (b)loggar ut härifrån och hoppas vi hörs Smile

Skickat från min Samsung Galaxy S3.

3 svar på ”Söndag 8 september 2013

  1. Ja, precis. Det brukar vända från mörker till ljus utan någon egentlig (I alla fall mätbar.) inverkan utifrån. Kan bara hoppas att det känns / saker och ting blir bättre så snart som möjligt.

Lämna gärna en kommentar