Tisdag 6 augusti 2013

Det är tisdag förmiddag och klockan är kvart över elva. Jag har varit vaken sedan halv tio. Ute har det regnat nu på morgonen men det verkar som om det kommer klarna upp.

Igår hjälpte jag Samuel med att installera drivrutiner på en bärbar ASUS-dator vilken de hade haft på service för skärmen. Jag promenerade över nordfjället på kvällen och lämnade denna, promenerade sedan samma väg tillbaka, lyckades att fylla dagens kvot med 2 x 6,1 km Smile Jag stannade två timmar hos Samuel och Susanne och fick kaffe och glass. Det var riktigt trevligt och jag tyckte att vi borde se till att träffas mera. Det är inte ofta jag är över och besöker min morbror nu för tiden och det väcker minnen från det att jag var yngre.

Det börjar ta på semestern, jag antar att det trots allt kan vara bra att börja jobba igen nästa vecka. Jag hoppas att de nya arbetsuppgifterna på jobbet kommer att göra min arbetsdag mer meningsfylld och som läget ser ut nu så vore det bra ifall jag kunde få en massa extra övertid. Jag vet inte ifall jag är helt återställd, behöver komma tillbaka till jobbet för att få visshet om detta, men det känns hoppfyllt på den punkten.

Som vanligt har jag inga direkta planer för dagen, jag tar det dag för dag.

Lämna gärna en kommentar