Söndag 4 augusti 2013

Klockan är sju minuter över fyra på morgonen och jag är vaken sedan två timmar tillbaka. Har suttit ner och uppdaterat “Om mig” här på bloggen. Sitter just nu och lyssnar på lite musik och försöker samla tankarna. Det är så många tankar och inte alla går att sätta på pränt. Efter denna dagen är det endast en vecka kvar av min semester och jag har delade känslor när det gäller att börja jobba.

Det har varit en bra semester om man bortser från bekymmer. Vädret har varit lyckat och jag har fått gjort en massa extra promenader, hade kanske tänkt mig att ta några promenader på Kynnefjäll, semestern är inte klar ännu så än finns det möjlighet.

Det känns som att bloggen åter igen kommer att kunna bli en del av min dagliga rutin och skall jag vara ärlig så tror jag att detta kan vara bra, det ger mig en möjlighet att uttrycka många av de tankar och funderingar som jag har surrandes i huvudet.

Jag har använt mig av Facebook under året som gått, det är trevligt och ger mig en chans att hålla kontakt med vänner lite mer aktivt. Facebook kan dock inte ersätta den personliga prägel som bloggen ger och det snabba tempot ger inte mycket tid för eftertanke.

Jag lär återkomma till detta inlägget senare under dagen (den har ju knappt ens börjat Wink )


Tillägg 15:00

Efter att jag satt ner i natt och skrev ovanstående tog jag mig tupplur på soffan, somnade runt kvart över fem och vaknade igen sex timmar senare. Körde in Vicktoria till hennes jobb på Rosenhäll, hon började klockan halv tre. Just nu sitter jag och funderar över vad jag skall göra härnäst.

Lämna gärna en kommentar