Fredag 2 augusti 2013

Det är fredag och idag vaknade jag strax efter klockan sju. Jag har sovit sämre inatt, det är en del bekymmer just nu och jag har haft problem med att finna ro. Jag är inne på den tredje veckan av min semester och mitt i all bedrövelse så kan jag i alla fall konstatera att jag har haft tur med vädret, det har varit ovanligt många soltimmar och endast ett fåtal regniga dagar.

En bra regel när allt hopar sig är att ta en dag i sänder, var dag har nog av sin egen plåga och att ta ut morgondagens bekymmer idag hjälper föga. Det är emellertid en klen tröst…

Promenaderna fungerar bra, jag har promenerat en hel del och börjar se resultat av detta. De sista tre veckorna har jag lyckats att gå ner mellan fem och sex kilo, det känns underbart med tanke på att jag mer eller mindre stått stilla på denna fronten under nästan ett år.

I början av veckan så gjorde vi alla en insats och röjde ur källaren på skräp vi samlat på oss under det senaste året, det är en fantastisk känsla att kunna se att det dolde sig något bakom berget av återvinning Wink

Har jobbat en del på att anpassa bloggen, mina promenader har börjat fylla denna med inlägg från RunKeeper. Detta är i och för sig trevligt men det döljer mina andra inlägg när jag väljer att skriva sådana. Jag har valt att flytta inläggen från RunKeeper till en egen sida samt att dölja dessa från det ordinarie flödet. Jag är inte helt nöjd än, men det känns i alla fall som att jag är en bit på väg.

Nu har jag en del att ta i samt skall göra min hustru sällskap. Hon vaknade precis från sin vila efter nattpasset.

 


Tillägg:

Sedan jag senast var inne och skrev tidigare på bloggen så har jag hunnit att köra in och lämna av Vicktoria på jobbet vid Rosenhäll. Efter det tog jag vägen om bilskroten i Kinkhem och lämnade ägarbevis samt kom överens om att de kunde hämta bilen vid Mattssons mekaniska efter att jag skiftat däck på bilen. Väl hemma tog jag mig en titt i källaren och fann till min stora belåtenhet att jag fortfarande hade kvar de gamla däcken på plåtfälg. Jag ringde upp verkstaden och avtalade om att komma ner och får skiftat dessa, fick låna domkraft och verktyg av verkstaden. Efter en mycket svettig timme var däcken skiftade och är nu hemma i säkert förvar Wink. Det visade sig att jag svettats bort ett helt kilo och det var roligt att väga sig, detta är emellertid temporärt då jag måste ersätta vätskan jag förlorat.

Well Done

Lämna gärna en kommentar